Fuet

24. květen 2016

Delikatesa ze Španělska, kterou si zamilujete!

Sušené lehce kořeněné salámy pocházející z Girony jsou oblíbenou delikatesou na sváteční stůl i jako chuťovka k vínu. Málokdo ovšem ví, že tento fermentovaný salám se vyrábí z vepřového masa v poměru 145 gramů masa na 100 gramů výrobku. Suší se vzduchem 4 až 6 týdnů a i díky poměru masa a ušlechtilé plísni má nezaměnitelnou nasládlou chuť. Specialistou je tradiční rodinná společnost Casademont ze Španělska, která je v ČR zastoupena společností PAPEI – výrobcem a distributorem exkluzivních i tradičních delikates. Tuto delikatesu naleznete v sítích: Billa, Globus a řádově pořídíte za příjemných 69Kč (orientační cena).

Málokdo ví, že se tento fermentovaný salám vyrábí z vepřového masa v poměru 145 gramů masa na 100 gramů výrobku.
— Martina Bauerová - Vedoucí komunikace a marketingu —