PRODUKTY VEGETARIAN

  • Slané
    Nyní si můžete vychutnat své oblíbené potraviny také bez masa. Naše produkty jsou vyrobené z čerstvých surovin a obsahují vysoký podíl bílkovin. Připravit si je můžete jen tak rychle na pánvičce – stačí pět minut a zdravá večeře je hotová. Vyzkoušet můžete třeba náš vegetariánský řízek, sekanou nebo bratwurst. ​

Vege řízek
Voda, pšeničná mouka, ovesné vločky, řepkový olej, pšeničný gluten, pšeničný škrob, vejce, jedlá sůl, koření a bylinky, strouhanka.

Vege bratwurst
Voda, řepkový olej, rostlinné bílkoviny (sója, hrách), vejce, extrakty koření, směs koření a bylin, jedlá sůl.

Vege karbanátek
Voda, cibule, ovesné vločky, řepkový olej, vejce, jedlá sůl, koření a bylinky.

Falafel
Cizrna, voda, řepkový olej, modifikovaný škrob, česnek, jedlá sůl, koření, petržel kadeřavá.

Vege sekaná s paprikou
Voda, ovesné vločky, řepkový olej, paprika, vaječný bílek, jedlá sůl, koření, cibule.  

Bílkoun natural 100g
Vaječný bílek.

Bílkoun pikant 100g
Vaječný bílek, jedlá sůl, aroma, paprikový extrakt.

Bílkoun uzený 100g
Vaječný bílek,jedlá sůl, aroma.

  • Sladké
    I dezerty mohou být zdravé! Základem našich vegetariánských dezertů je agar, což je rostlinná verze želatiny. Pochází z Japonska a vyrábí se z mořských řas. Kromě toho obsahují mnoho dalších dobrých věcí – například stévii, chia semínka nebo ovoce. Prodáváme je ve dvou variantách – malinové a čokoládové.

Agar s čokoládou
Mléko, čokoláda, třtinový cukr, vlašské ořechy, želírující látka agar.

Bílkoun banán 100g
Vaječný bílek, cukr,aroma.

Bílkoun vanilka 100g
Vaječný bílek, cukr aroma.


Prodejny, kde zakoupit


PRODUKTY RYBY

  • Teplý kouř
    Velkou výhodou ryb je, že se snadno a rychle připravují. To platí i pro uzení teplým kouřem, které zpravidla netrvá déle než čtyři hodiny. V naší nabídce naleznete jak běžně dostupné uzené ryby, jako například makrelu nebo lososa, tak méně obvyklé druhy – například halibuta nebo sladkovodního tolstolobika. 

Makrela uzená
Makrela obecná (Scomber scombrus), jedlá sůl.

Filety z makrely
Makrela obecná (Scomber scombrus), jedlá sůl.

Filety z makrely s kořením
Makrela obecná (Scomber scombrus), jedlá sůl, pepř černý drcený.

Sleď uzený
Sleď obecný (Clupea harengus), jedlá sůl.

Filety ze sledě
Sleď obecný (Clupea harengus), jedlá sůl.

Losos uzený porce
Losos obecný (Salmo salar), jedlá sůl.

Uzená bříška z lososa
Losos obecný (Salmo salar), jedlá sůl.

Uzený tolstolobik
Tolstolobik, jedlá sůl.

  • Studený kouř
    Výrobky uzené studeným kouřem již brzy v této sekci
  • Speciality
    Ryba se dá zpracovávat mnoha různými způsoby: Jedním z nich je nakládání, díky kterému si může uchovat svoji chuť delší dobu. Přinášíme Vám matjesy – ty nejkvalitnější sledě, lovené na začátku sezóny. Náš matjesový salát můžete konzumovat samotný, filetky se dají zpracovávat dále například do pomazánek. Další specialitou z našeho sortimentu jsou zavináče, které jsou výborné třeba jako chuťovka k pivu. 

Rybí pepřenky
Se sladidlem. Marinovaný sleď obecný (Clupea harengus), pitná voda, cibule, sterilovaná zelenina (paprika kapie, hrách), řepkový olej, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, pepř, chilli.

Matjesový salát
Marinované sledě (Clupea harengus), ocet kvasný lihový, řepkový olej, jedlá sůl, sterilované žampiony, cibule, jedlá sůl.

Matjesový salát pikant
Marinované sledě (Clupea harengus), ocet kvasný lihový, řepkový olej, jedlá sůl, cibule, řepkový olej, feferonková pasta, sterilovaná paprika, rajský protlak, pepř.

Matjesový filet ala losos
Marinovaný sled' obecný (Clupea harengus), pitná voda, řepkový olej, ocet kvasný lihový, smetana, mléčná bílkovina, bílé a černé hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, vinný a jablečný, vejce, cukr, jedlá sůl.

Sleďové filety v hořčičné omáčce
Marinovaný sled' obecný (Clupea harengus), pitná voda, řepkový olej, ocet kvasný lihový, smetana, bílé a černé hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, vinný a jablečný, vejce, cukr, jedlá sůl, koření.

Sleďové závitky v rosolu
S cukrem a sladidlem. Marinované sledě (Clupea harengus), pitná voda, ocet kvasný lihový, zelí sterilované, paprika kapie, cibule, sterilované okurky, cukr, jedlá sůl, koření.

Zavináče v nálevu
Marinované sledě (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, kořenící směs (obsahuje celer), zelí sterilované, paprika kapie, cibule, sterilované okurky.

Zavináč v rosolu
Marinované sledě (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, kořenící směs, pitná voda, zelí sterilované, paprika kapie, cibule, vepřová želatina, sterilované okurky, ocet kvasný lihový, petržel, cukr, jedlá sůl.

Matjesové řezy 
Marinované sledě (Clupea harengus), ocet kvasný lihový, řepkový olej, jedlá sůl, sterilované žampiony, cibule, jedlá sůl. 


Prodejny, kde zakoupit


PRODUKTY DELIKATESY
 

Uzeniny
Uzeniny zahrnují širokou škálu výrobků – od libové šunky, přes pikantní salám a klobásky na gril až po paštiku, na které si pochutnají gurmáni. Způsobů, jak si užívat dobré uzeniny je mnoho a vy jistě najdete ten svůj: V našem sortimentu uzenin si vybere každý.
 
  • Salámy
    Z uzenářství jako metody jak nejlépe zakonzervovat maso se postupem času vyvinulo svébytné řemeslo, díky němuž dnes můžeme ochutnat nespočet druhů salámů nejrůznějších chutí. Mezi salámy si každý určitě najde ten svůj oblíbený – rozdělit je můžeme na měkké a trvanlivé, případně fermentované uzeniny. Společnými znaky jsou základní suroviny, což je vždy maso a směs soli s dusitany a koření. Jejich proměnlivé podíly dávají výrobcům možnost vytvořit nekonečné množství odlišných produktů. Oblíbené jsou především v zemích střední a jižní Evropy a vychutnat si je můžete s dobrým pečivem nebo se zeleninou.

Gurmán na zeleném pepři tyč
Vepřové maso (na 100 g výrobku použito 120 g vepřového masa), vepřové sádlo, jedlá sůl, koření.

Gurmán v parmezánu tyč
Vepřové maso (na 100 g hotov. výrobku použito 119 g vepřového masa), vepř. sádlo, jedlá sůl, koření, granulovaný tvrdý sýr.

Gurmán v pepři 80 g
Vepřové maso (na 100 g výrobku použito 119 g masa), vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, madagaskarský pepř.

Gurmán v parmazánu 80 g 
Vepřové maso (na 100 g hotov. výrobku použito 119 g vepřového masa), vepř. sádlo, jedlá sůl, koření, granulovaný tvrdý sýr.

Chorizo de la Sierra cca 1,5 kg
Vepřové maso (124 g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl, paprika.

Fuet Extra 160 g
Vepřové maso (145 g na 100 g výrobku), laktóza, sůl, koření.

Serrano pršut blok cca 2,5 kg
Vepřové maso (152 g na 100 g výrobku), jedlá sůl.

Salchichon Extra 500 g
Vepřové maso (137g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl, koření.

Salchichon 250 g
Vepřové maso (137 g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl, koření.

Chorizo podkova 250 g
Vepřové maso (130 g na 100 g hotového výrobku), vepřové sádlo, paprika, jedlá sůl, koření.

Chorizo / salchichon 100 g
Salchicion: Vepřové maso (115 g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl, sušené odstředěné mléko, směs koření,  Chorizo extra: Vepřové maso (128 g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl, paprika, laktóza, koření.

Fuet extra podkova 250 g
Vepřové maso (150 g na 100 g hotového výrobku), laktóza, jedlá sůl, směs koření.

Fuet Arcada cca 2,2 kg
Vepřové maso (150 g na100 g hotového výrobku), laktóza, jedlá sůl, směs koření.

Salám Milano 80 g
Vepřové maso (na 100 g hotového výrobku použito 150 g masa), jedlá sůl, cukr, koření.

Prosciutto Crudo 80 g
Vepřová kýta (145 g na 100 g hotového výrobku), jedlá sůl.

Prosciutto cotto 125 g
Vepřové maso, jedlá sůl.

Prosciutto Cotto cca 4 kg
Vepřov

 

  • Nářezy a šunky
    Šunka je výrobek z vepřového, drůbežího nebo hovězího masa, který je upravený sušením, dušením nebo uzením. Výhodou šunky je to, že má oproti salámům nižší obsah tuku, šunka s vyšším obsahem masa má i velký podíl bílkovin, které jsou důležité při procesu hubnutí.  Po šunce můžete sáhnout například při snídani, celozrnný chléb s dobrou šunkou vás skvěle a zdravě zasytí. Jako nářez se potom označuje výrobek, který obsahuje nižší počet svalových bílkovin než běžná šunka.

Šunka VERSAILLES-Jambon de Paris cca 3 kg
Vepřové maso, jedlá sůl, cukr.

Francouzská černá šunka cca 7 kg
Vepřová kýta, pitná voda.

Pizza cca 3 kg
Vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl.

Remiér cca 4,3 kg
Vepřová plec, pitná voda, jedlá sůl.

 

  • Grilovací klobásky - sezónní nabídka „GRIL“
    Grilovací klobásky jsou příjemnou alternativou k tradičním českým špekáčkům, většinou obsahují také větší podíl masa a méně aditiv. Jednotlivé klobásky na gril se od sebe mohou lišit, můžeme narazit na tenké a bílé libové klobásky nebo naopak na pikantní klobásky červené. Připravili jsme pro vás mimo jiné norimberské klobásky, které jsou charakteristické svojí drobnou velikostí (měří zpravidla sedm až devět centimetrů) a světlou barvou. Námi dodávané klobásky můžete připravit na grilu i nad ohněm nebo je třeba použít jako přísadu do špízů.

Pivní bratwursty 300 g
Vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl, koření, černé pivo.

Drůbeží grilovací klobásy 250 g
Drůbeží maso (krůtí a kuřecí), drůbeží sádlo, pitná voda, jedlá sůl s jódem, koření, bylinky.

Originál Norimb. gril. klobásky 300 g
Vepřové maso, vepřový tuk, jodizovaná sůl, koření.

  • Paštika
    Paštika je pochoutka, která je nejpopulárnější ve Francii, nicméně i zde v Čechách se těší velké oblibě. Obvykle mluvíme o roztíratelné masové pastě, do které bývají pro lepší chuť přimíchány například jablka, kousky hub, lanýžů nebo ořechů. I u nás mají paštiky svoji tradici – vyrábějí se například na zabijačkách, kde se do masa přidává například smažená cibulka, česnek, bylinky nebo jiné koření. Pro vaše mlsné jazýčky připravili naši dodavatelé delikátní paštiky z Francie.

Originál paštika s jablky cca 1,5 kg
Vepř. játra, vepř. sádlo, vepř. maso, pitná voda, jablka, jablečný kompot, jodizovaná sůl, koření.

Orig. Provensál. paštika cca 1,6 kg
Vepřová játra, vepřové maso, vepřové sádlo, pitná voda, jodizovaná jedlá sůl, sušené mléko, koření, pepř, zelený pepř.

Orig. Ardenská paštika cca 1,6 kg
Vepřová játra, vepřové maso, vepřové sádlo, pitná voda, jodizovaná jedlá sůl, sušené mléko, koření. 

 

Sýry
Přiměřená konzumace sýra je velice zdravá: Mléko a výrobky z něj vyrobené jsou pro člověka hlavním zdrojem vápníku - vápník hraje nezastupitelnou roli při zachování zdraví našich kostí a zubů. Kromě toho je sýr zdrojem snadno stravitelných bílkovin a obsahuje důležité vitamíny A, D a E. A to ještě není vše: sýr je bohatý na fosfor, draslík, hořčík a další nepostradatelné prvky. Dnes údajně existuje až pět tisíc různých druhů sýrů a i stejné druhy se mlékárna od mlékárny mohou lišit v chuti nebo aromatu. Jejich rozmanitost je neuvěřitelná: spektrum sahá od lehkých nezrajících krémových sýrů, až například po tvrdé sýry, které na dřevěných policích mohou zrát jeden a až tři roky. Zavítejte s námi do světa sýrů!

 
  • Tvrdé sýry
    Tvrdé a extra tvrdé sýry zrají velmi dlouhou dobu, do této kategorie spadá například Ementáler, Eidam nebo Radamer. Mají nízký obsah vody a obsah tuku okolo 50 %. Dobře se strouhají, a proto jsou skvělé například k ozdobení talíře těstovin.

Ementáler Boryna 20%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl.

Ementáler ANTEK s probio kulturou 45%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl.

Ementáler Pírko 3%
Mléko, mléčné bílkoviny, jedlá sůl.

Ementáler Boryna uzený 22%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, přírodní bakteriální kultury.

Eidam 30%
Pasterované mléko, jedlá sůl, sýrařské kultury, syřidlo.

Nízkotučný sýr CESAR 20% tvs
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, bakteriální kultury.

Nízkotučný sýr CESAR uzený 20% tvs
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, bakteriální kultury.

Uzený Eidam 45%
Pasterizované kravské mléko, mléčné bakteriální kultury, sůl.

Lovecký sýr s pepřem 45%
Pasterizované kravské mléko, mix koření, granulovaný česnek, jedlá sůl.

Lovecký sýr s česnekem 45%
Pasterizované kravské mléko, startovací kultury, jedlá sůl, drcený zelený pepř, granulovaný česnek.

Lovecký sýr 45%
Pasterizované kravské mléko, mix koření.

Radamer sýr 45%, čtvrtky
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, syřidlo, sýrové bakteriologické kultury.

Radamer sýr 45%, bloček
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, syřidlo, sýrové bakteriologické kultury.

Uzený Radamer 45%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, syřidlo, sýrové bakteriologické kultury.

Pařený uzený sýr 40%
Kravské mléko, jedlá sůl, mléčné bakteriální kultury, sušený česnek.

Gouda sýr 45%
Pasterizované mléko, jedlá sůl, syřidlo.

Mragowski 45%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, mléčné bakteriální kultury.

Alpener 45%
Pasterizované kravské mléko, bakteriální kultury.

Dobroděj
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl.

Královský sýr 45%
Kravské mléko.

Zbojnický sýr uzený min. 43%
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, bakteriální kultury.

Sedlácký sýr 40%
Kravské mléko, sýrové kultury, jedlá sůl.

 

  • Plísňové sýry
    Plísňové sýry jsou zvláštní kategorií. Při jejich výrobě dochází působením ušlechtilých plísní k rozkladu bílkovin a tuků. Díky tomuto získávají atraktivní výraznou chuť a typický povlak či kresbu. Obsahují 40 – 60 % tuku. Skvělé k vínu!

Plísňový sýr Niva Extra-půlválec cca 1kg
Mléko, čistá mlékařská kultura, jedlá sůl, ušlechtilá plíseň, jedlá sůl.

Královský plísňový sýr
Mléko, čistá mlékařská kultura, jedlá sůl, ušlechtilá plíseň.

Danish Karavel
Mléko, sýrová kultura jedlá sůl, plíseň penicilium roqueforti, syřidlo.

Memel Blue 55%
Pasterizované kravské mléko, bakteriolog. sýr. kultury, jedlá sůl, plísňová kultura rodu Penicillium roquefortt.

Brie de France
Kravské mléko, syřidlo, bílá plíseň penicilium candidum, mikrobiologické syřidlo, jedlá sůl.

Bleu d ' Auvergne
Pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, živočišné syřidlo, mléčný zákvas, ušlechtilá plíseň rodu Penicilium roqueforti.

Sýr z kravského a ovčího mléka s modrou plísní
Pasterizované kravské mléko, sušený ovčí sýr, jedlá sůl, sýrová kultura. 

 

  • Měkké sýry
    Měkké sýry zrají krátkou dobu a obsahují více vody i tuku. Například náš balkánský sýr je ideální v lehkém zeleninovém salátu.

Balkánský sýr 50%
Mléko, mlékárenské kultury, syřidlo.

Sýrové korbáčiky-syrety v nálevu
Kravské pasterizované mléko, syřidlo, slaný nálev. 

 

  • Tavené sýry
    Tavené sýry jsou v České republice nezvykle oblíbené: ročně se jich zde zkonzumuje až 2,6 kg na osobu. Vyrábějí se homogenizací z přírodních sýrů za použití tavicích solí. Nejčastěji si je užíváme namazané na kousku dobrého pečiva.

Uzený tavený salámový sýr 47%
Přírodní sýr (mléko, jedlá sůl, mléčné bakteriální kultury).

Uzený tavený salámový sýr se šunkou
Přírodní sýr (mléko, jedlá sůl, mléčné bakteriální kultury), vepřová šunka.

Uzený tavený salámový sýr se salámem
Přírodní sýr (mléko, jedlá sůl, mléčné bakteriální kultury).

 

Ryby
Podle odborníků bychom si měli ryby dopřávat ideálně jednou, nejlépe však dvakrát týdně. Nejvíce oblíbené jsou u nás mořské ryby. Ty jsou obrovským zdrojem přírodního jódu, maso obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, stopové prvky a vitamíny A, B a D. Jsou lehce stravitelné, rybí tuk je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin. Naše rybí výrobky si můžete vychutnat například jako zpestření salátů nebo s pečivem.
 
  • Uzený losos
    Losos je tažná ryba, která většinu svého života tráví v moři. Vyniká typicky zbarveným růžovým, až cihlově červeným masem. Je velmi zdravý – obsahuje velké množství omega-3 a omega-6 mastných kyselin. V poslední době je jednou z u nás nejpopulárnějších ryb. Uzením se jeho chuť ještě povznáší. Skvěle doplní chlebíčky nebo jednohubky, jeho zajímavá chuť ozvláštní také těstoviny nebo saláty.

Losos norský uzený klasik plátky 50 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Club losos norský uzený plátky 100 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský uzený plátky 100 g Premium
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský plátky 150 g uzený Premium
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Uzené lososové filety 200 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský uzený Premium 300 g kousky
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský salátový, 200 g, uzený
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský uzený salátový 1 kg
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos skotský uzený HB whisky plátky 95 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos irský uzený plátky 95 g VAC
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský uzený horkým kouřem - pásky, MAP cca 2 kg
Losos (salmo salar), jedlá sůl, horký kouř.

Losos norský uzený Limito MAP 100 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

Losos norský uzený LIMITO VAC 100 g
Losos (salmo salar), jedlá sůl, studený kouř.

 

  • Výrobky ze sleďů
    Sleď je ryba, která žije v severních mořích a pohybuje se v rychlých a velmi velkých hejnech.  Maso sledě je velmi zdravé - obsahuje opravdu velké množství kyselin omega tři a šest, které regulují hladinu krevního tlaku, podporují práci nervové soustavy a také zlepšují mozkovou činnost. Kromě toho ve sledím mase najdeme vitamíny A, D a E a z nejzajímavějších minerálů draslík, měď nebo zinek. Sledi jsou výborní na marinování, smažení nebo grilování v koši, matjesy nebo nakládané filetky potom pomůžou zpestřit trochou mořské chuti jakýkoliv salát!

Korunky sleďové se švestkou 200 g
Marinované sleďové filety s kůží (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, řepkový olej aromatizovaný extraktem z papriky, kandovaná švestka. 

Korunky sleďové s cibulí v oleji 200 g
Marinované sleďové filety (sleďové filety s kůží, pitná voda, jedlá sůl, marinovaná cibule, ocet, jedlá sůl, řepkový olej).

Korunky sleďové s česnekem 200 g
Marinované sleďové filety (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, řepkový olej, nakládaný česnek.

Korunky sleďové v oleji s paprikou 200 g
Marinované sleďové filety s kůží (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, řepkový olej, konzervovaná paprika, ocet, cukr, jedlá sůl.

Uzené sleď. filety á la losos v oleji 240 g
Filety ze sledě obecného bez kůže (Clupea harengus) řepkový olej, jedlá sůl, mrkev.

Sleďové filety s uz. příchutí v oleji 240 g
Filety ze sledě obecného bez kůže (Clupea harengus), jedlá sůl, řepkový olej.

Marinované sleďové filety ve svěžím nálevu 250 g
Filety ze sledě obecného bez kůže (Clupea harengus), jedlá sůl, voda, cukr, řepkový olej.

Marinované sleďové filety v pikantním nálevu 250 g
Filety ze sledě obecného bez kůže (Clupea harengus), voda, cukr, řepkový olej, směs koření.

Matjesové řezy v oleji 140g - Rybyjo
Marinované sledě (Clupea harengus), řepkový olej, jedlá sůl, sterilované žampiony, cibule, jedlá sůl.

Sleďové filetky pana lesního cca 3 kg PVC
Marinované sleďové filety (Clupea Harengus), smažená cibule, řepkový olej, jedlá sůl.

Sleďové kousky v omáčce MEXIKO cca 1 kg
Omáčka Mexiko, marinované sleďové kousky.

Marinované sleďové filety Bismarck 3/2
Sleďové filety (Clupea harengus) pitná voda, jedlá sůl, ocet, cibule, paprika, hořčičné semínka, sladidlo. 

 

  • Kaviár
    Dopřejte si luxus na vašem stole! Tato oceňovaná pochoutka se vyrábí z rybích jiker a vyniká svojí výživnou hodnotou. Nejvzácnější je pravý, černý kaviár, který pochází od jeseterovitých ryb, nepravý kaviár má jinou barvu (nejčastěji oranžovou) a získává se například z lososa, tresky nebo tuňáka. Gurmáni doporučují servírovat kaviár v nekovových, nejlépe křišťálových miskách, výborně se ale hodí také například na opečené bagetky. Pro naše zákazníky jsme připravili také delikátní kaviárový krém například s koprem nebo s wasabi.

Kaviár z lososa 50 g
Jikry z lososa (Oncorhynchus tschawytscha), jedlá sůl.

Wasabi kaviár 75 g
Mořská řasa, jedlá sůl, řepkový olej, wasabi aroma.

Kaviár německý černý 50 g
Jikry z hranáče šedého (Cyclopterus lumpus), voda, jedlá sůl.

Kaviárový krém lososový 145 g
Řepkový olej, uzený losos (Salmo salar), jikry z tresky, cukr, jedlá sůl, rajčatové pyré, brambory, ocet.

Kaviárový krém tuňákový 145 g
Řepkový olej, tuňák (Katsuwonus pelamis), jikry z tresky, cukr, jedlá sůl, rajčatové pyré, brambory, ocet, bílý pepř.

Kaviárový krém s koprem 150 g
Řepkový olej, uzené jikry z tresky, cukr, jedlá sůl, brambory, rajčatové pyré, kopr.

Kaviárový krém s krabím masem 145 g
Krabí maso, tresčí jikry, řepkový olej, pitná voda, cukr, bramborové vločky, jedlá sůl, rajský protlak, krabí extrakt, ocet, kopr, bílý pepř.                                                                                                          

 

  • Dary moře
    Jako dary nebo plody moře se označuje maso mořských živočichů s výjimkou ryb. Nejčastěji se konzumují hlavonožci (například sépie nebo olihně), mlži (nejběžněji konzumovány jsou ústřice a různé druhy mušlí) a korýši, k nimž patří krevety, humři nebo langusty. Dary moře mají většinou jemné maso s nezaměnitelnou chutí, stejně jako ryby jsou zdrojem mnoha důležitých vitamínů a minerálů, namátkou třeba hořčíku, draslíku nebo zinku. Mají nízký obsah tuku a díky tomu jsou oblíbenou součástí dietních jídelníčků. Mušle, krevety nebo chobotnice skvěle fungují v lehkých jídlech, jako jsou těstoviny, rizota nebo exotická curry.

Mořský salát Polesana 200 g
Směs měkkýšů (kalamáry, sépie, chobotnice, loupané krevety, slávky, polypy, surimi), vinný ocet, slunečnicový olej.

Krevety ve slaném nálevu 200 g
Krevety severní (Pandalus Borealis), slaný nálev.

Mušle ve slaném nálevu 200 g
Slávka středomořská (Mytilus galloprovincialis), slaný nálev.

Račí ocásky ve slaném nálevu 200 g
Rak červený - ocásky (Procambarus clarkii), slaný nálev. 

 

  • Surimi výrobky
    Surimi je tradiční asijský výrobek, který se připravuje zpravidla z rozdrceného rybího masa, například z tresky. Dále se zpracovává do nejrůznějších rybích karbanátků nebo bochánků.  I když je v Japonsku nebo v Číně známý už devět set let, do Evropy se dostal až ve 20. století. Produkty ze Surimi jsou dostupné v mnoha barvách a podobách, nejčastěji napodobují kraví nebo krevetí maso. Vyniká specifickou chutí a nízkou kalorickou hodnotou, takže jej oceníte při hubnutí. Vyzkoušejte třeba salát se surimi tyčinkami.  

Surimi rybí tyčinky s krabí příchutí 100 g
Surimi (drcené rybí maso, voda, vaječný bílek, škrob, řepkový olej, cukr).

Surimi rybí tyčinky s krabí příchutí 250 g
Surimi (drcené rybí maso, voda, vaječný bílek, škrob, řepkový olej, cukr, jedlá sůl).

Surimi rybí tyčinky s krabí příchutí 500 g
Surimi (drcené rybí maso, voda, vaječný bílek, škrob, řepkový olej, cukr, jedlá sůl).

Surimi rybí maso s krabí příchutí á la sněžný krab 120 g + 15 g
Surimi 52 % (drcené rybí maso 48 %, voda, jedlá sůl).

Surimi rybí tyčinky s krabí příchutí á la sněžný krab 150 g
Surimi (drcené rybí maso, voda, škrob, vaječný bílek, cukr, jedlá sůl).

Surimi rybí maso s krabí příchutí na salát 150g
Surimi  (drcené rybí maso 37 %, voda, vaječný bílek, škrob, řepkový olej, sójová bílkovina, cukr, jedlá sůl).

Surimi tyčinky s real krabím masem 200g
Surimi  (drcené rybí maso, voda, krabí maso, škrob, vaječný bílek, cukr, japonská sladká omáčka, vaječná směs).

Surimi party mini snacks + mayo 180+30g
Surimi (drcené rybí maso, cukr, voda, vaječný bílek, škrob, řepkový olej, jedlá sůl, vinný ocet, dijonská hořčice).

Surimi salám cca 1kg
Surimi (drcené rybí maso 28 %, vaječný bílek, škrob, jedlá sůl).

Mořské řasy se surimi v bílé omáčce 3 kg
Mořské řasy, cukr, jedlá sůl, bílá omáčka, řepkový olej, voda, cibule, kukuřice.

Surimi salát s račími ocásky 3kg
Omáčka (řepkový olej, voda, cukr, jedlá sůl), surimi rybí tyčinky (rybí maso, vaječný bílek, řepkový olej), račí ocásky (Procambarus clarkii), voda, jedlá sůl, pórek, červený pepř.

Surimi salám (plátky) 100g
Surimi (drcené rybí maso, vaječný bílek, škrob, jedlá sůl, řepkový olej).

 

Speciality
V rámci naší sekce speciality Vám přinášíme ty nejlepší olivy od našich dodavatelů z jižní Evropy. Je jen na Vás, zda sáhnete po slaných a pevných zelených olivách nebo měkčích olivách černých. Oba druhy skvěle doplní jakýkoliv zeleninový salát nebo těstoviny. 
Také Vám přinášíme tradiční české pochoutky jako od babičky! – ať již klasické sádlo a křupavé škvarky té nejvyšší kvality, snadno roztíratelné pomazánky nebo speciality jako husí sádlo. Vychutnávat je můžete na chlebu s trochou cibule, škvarky můžete uzobávat jen tak k vínu. 

 

  • Olivy
    Olivy jsou plodem stromu olivovníku, který pochází z Asie a je typický pro oblast Středomoří. Kromě toho, že výborně chutnají, jsou také plné užitečných vitamínů a minerálů: Olivy obsahují vitamíny A a E, nenasycené mastné kyseliny, antioxidanty (odbourávají nebezpečné volné radikály v těle) a jsou zdrojem přírodní vlákniny a železa, vápníku, draslíku a hořčíku. Díky svému vysokému obsahu těchto léčivých látek napomáhají snížení hladiny cholesterolu v krvi a omezují tak riziko vzniku cévních onemocnění. Kromě středomořských specialit nebo salátů úžasně doplní víno: klasické černé nebo zelené olivy ozvláštní rafinovaná náplň, například pasta z červených paprik Pimiento.

Černé olivy bez pecky – sklo
Černé olivy bez pecky, pitná voda, jedlá sůl.

Zelené olivy bez pecky – sklo
Zelené olivy, pitná voda, jedlá sůl.

Zelené olivy plněné Pimiento pastou – sklo
Zelené olivy, pitná voda, Pimiento pasta, jedlá sůl.

 

  • Škvařená sádla, škvarky
    Sádlo a škvarky tvoří důležitou součást klasické české kuchyně. Sádlo je živočišný tuk, který se nejčastěji se získává z prasat, ale gurmáni si pochutnávají také například na kachním nebo husím sádle. Používá se na vaření, smažení, ve studené kuchyni nebo i jako přísada v kosmetice při výrobě mýdla nebo mastí. Se sádlem jsou neodmyslitelně spojené škvarky – jedná se o zbytky tkáně zabitého zvířete, které při škvaření sádla získávají svoji typicky křupavou strukturu. Skvěle chutnají jen tak na chlebu, na Moravě se uzobávají k vínu nebo mohou dodat pikantní chuť slanému pečivu.

Sádlo škvařené 500 g
Vepřové sádlo škvařené 100%.

Sádlo vepřové škvařené 330 g
Jedlý živočišný tuk.

Pomazánkové sádlo s babiččiným výpekem 150 g
Vepřové sádlo, koření, sůl, řepkový olej.

Pomazánkové sádlo s vesnickými škvarky 150 g
Vepřové sádlo, vepřové škvarky, koření, sůl, řepkový olej. 

 

  • Pomazánková sádla
    Pomazánková sádla se snadno roztírají, a proto jsou vhodná na chléb nebo pečivo, ocení je například lidé, kteří jsou alergičtí na laktózu, a proto nemůžou máslo, ale také ti, kteří jednoduše nedají dopustit na poctivou chuť sádla.  Kromě České republiky jsou škvarkové pomazánky populární ve Francii, kde se kousky prorostlého vepřového vaří ve víně.

Kachní sádlo 150 g
Jedlý kachní tuk.

Husí sádlo miska 150 g
Jedlý drůbeží tuk.

Husí sádlo s játry 160 g
Jedlý husí tuk, husí játra, krůtí játra.

Škvarky výběrové ANNA 250 g
Škvarky, jedlá sůl.

Škvarky solené 3 kg
Škvarky, jedlá sůl.

Škvarky v sádle s pažitkou 250 g
Vepřové sádlo, škvarky, směs koření, pažitka, sůl, extrakty koření.

Škvarková pomazánka 150 g
Vepřové sádlo, vepřové škvarky, koření, jedlá sůl, rostlinný olej.

Debrecínské škvarky 200 g
Vepřové škvarky, jedlá sůl, mléko.

Sádlo se škvarky a cibulkou 200 g
Vepřové sádlo, škvarky, cibulka, směs koření, sůl.

Škvarková pomazánka 250 g
Vepřové sádlo, vepřové škvarky, koření, jedlá sůl, rostlinný olej. 


Prodejny, kde zakoupit


PRODUKTY LAHŮDKY 

  • Aspiky
    Aspik je jiné jméno pro želé, které je vyráběno z masa nebo z ryb, anebo také pro slané pokrmy, které vznikají spojením například zeleniny, vajec, uzenin nebo masových specialit a želatiny. Naše aspikové speciality můžete servírovat jako studený předkrm, výborně se doplňuje například s majonézou nebo tatarskou omáčkou.

Žampionový aspik se šunkou
Aspik, kuřecí šunka standardní, vepřový nářez, žampiony, paprika kapie.

Kuřecí aspik s brokolicí
Kuřecí šunka standardní, pitná voda, brokolice, žampiony, vepřová želatina, paprika kapie, jedlá sůl, cukr, ocet kvasný lihový.

Krůtí maso v aspiku
Krůtí spodní stehna, pitná voda, vepřová želatina.

Vepřový jazyk v aspiku
Vepřový jazyk, pitná voda, vepřová želatina.

Aspik s cibulkou
Krůtí maso, pitná voda, vepřová želatina, sušená cibule, ocet kvasný lihový, cukr.

Aspiková mozaika
Aspik, voda, jedlá vepřová želatina, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření, jemný salám, sterilovaná zelenina (hrášek, mrkev, celer, paprika).

Utopenci v aspiku
Špekáčky dlouhé, pitná voda, sterilovaná paprika, cibule, jedlá vepřová želatina, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření.

Vaječná tlačenka
Aspik, vepřová želatina, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, vařená vejce, jemný salám, extrakty koření, dextróza, sterilované žampiony, mrkev, okurka.

Líčka v aspiku
Vepřové maso, pitná voda, okurky sterilované, vepřová želatina, ocet kvasný lihový, cukr, ztužený rostlinný hydrolyzát sója a kukuřice, ztužený slunečnicový tuk, koření, jedlá sůl.

Šunkový aspik
Vepřová šunka z plece, pitná voda, okurky, červená paprika, jedlá vepřová želatina, ocet kvasný lihový, cukr, ztužený rostlinný hydrolyzát sója a kukuřice, ztužený slunečnicový tuk, koření, jedlá sůl.

 

  • Chlebíčky
    Chlebíčkem většinou u nás rozumíme studené jídlo, které se skládá z vekového chleba ozdobeného dalšími potravinami, jako je pomazánka, uzeniny, sýry, vejce nebo zelenina. V Čechách se těší velké popularitě, neobejde se bez něj takřka žádná silvestrovská oslava. Přinášíme Vám to nejlepší z tradičních českých chlebíčků, obložené například vejci, debrecínkou nebo hermelínem.

Chlebíček s debrecínkou
Veka, bramborový salát, debrecínská pečeně, vejce, sterilovaná zelenina (okurka, paprika kapie), petržel.

Chlebíček s hermelínem
Veka, hermelínová pomazánka, sýr hermelín, majonéza, sterilovaná zelenina (okurka, paprika kapie), vejce, petržel.

Chlebíček s vejcem a šunkou
Veka, bramborový salát, šunka standard, vejce, majonéza, sterilovaná paprika, petržel.

Chlebíček se sýrem a šunkou
Veka, bramborový salát, šunka standard, sýr, sterilovaná zelenina (okurka, paprika kapie), vejce, petržel.

Chlebíček se šunkou
Veka, bramborový salát, šunka standard, sterilovaná zelenina (okurky, paprika kapie), vejce, petržel.

Chlebíček sýrový s vejcem
Veka, pomazánkový krém, sýr eidam, vejce, sýr, jarní cibulka, petržel.

Chlebíček uherský
Veka, uherská pomazánka, salám vysočina, salám herkules, sýr, vejce, sterilovaná zelenina (okurka), petržel, mletá paprika.

Chlebíček pařížský se šunkou
Veka, pařížský salát, šunka standard, sterilovaná zelenina (okurky, paprika kapie), vejce, petržel. 

Chlebíček pařížský s debrecínkou
Veka, pařížský salát, debrecínská pečeně, vejce, sterilovaná zelenina (okurka, paprika kapie), petržel.

Chlebíček pařížský s vejcem a šunkou
Veka, pařížský salát, šunka standard, majonéza, sterilovaná paprika, petržel.

Smaženka 170 g
Pšenično-žitný chléb, vejce, strouhanka, rajské jablko, cibule, hořčice, sterilovaná okurka, petržel, jedlá sůl, pepř. 

 

  • Pomazánky
    Pomazánka je šikovným pomocníkem v každé kuchyni: stačí ji namazat na pečivo a rychlá a jednoduchá snídaně, svačina nebo večeře je hotová. Existuje jich celá řada, jejím základem bývá tvaroh, máslo nebo sýr a dále už záleží na fantazii jejich tvůrce. Přinášíme vám jako klasické, prověřené pomazánky, tak odlehčené moderní směsi s bylinkami a tvarohem. Mazat je můžete nejen na chléb, ale třeba také na slané krekry, případně k nim přikusovat čerstvou zeleninu.

Budapešťská pomazánka
Tvaroh, cibule, sterilovaná paprika, koření, barvivo paprikový extrakt.

Finská pomazánka
Sýr niva, salátová omáčka, cibule, sušené mléko.

Pomazánka pastýřská sýrová
Sýr, tavená pomazánka, salátová omáčka, mléko, česnek, pažitka, koření.

Pomazánka švédská
Salátová omáčka, tavená pomazánka, jemný salám, jedlý tuk, jedlá sůl.

Tuňáková pomazánka
Rybí maso, jogurt, salátová omáčka, cibule, sterilované okurky, hořčice, cukr, koření.

Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvaroh, tavená pomazánka, salátová omáčka, jedlá sůl, česnek.

Pomazánka ala krab
Surimi, salátová omáčka, jedlá sůl.

Bagetová vaječná pomazánka
Vejce vařená, majonéza, cibule.

Sýrová pomazánka
Majonéza, sýr, cukr, česnek, feferony sterilované, kapie, paprika ostrá hrubě mletá.

Goudová pomazánka
Majonéza, sýr gouda, česnek, pažitka.

Tvarohová pomazánka s bylinkami
Tvaroh, majonéza, cibule, pažitka, cukr, česnek, koření. 

 

  • Saláty
    Naši nabídku salátů oceníte nejen v létě: jsou lehké a výživné, navíc perfektně zasytí, takže si z nich můžete připravit například rychlý oběd, konzumovat je můžete s čerstvým pečivem nebo zeleninou. V nabídce máme klasiku jako třeba oblíbený bramborový nebo vlašský salát, ale i nevšednější speciality jako je salát ala krab.

Pochoutkový salát
Jemný salám, salátová omáčka, sterilovaná zelenina (okurky, hrášek), cibule, hořčice, cukr, koření. 

Vlašský salát
Brambory, jemný salám, salátová omáčka, sterilovaná zelenina (okurky, mrkev, hrášek), hořčice.

Bramborový salát
Brambory, salátová omáčka, sterilovaná zelenina (okurky, mrkev, hrášek), hořčice, cibule, cukr, jedlá sůl.

Salát ala krab
Surimi tyčinky, jogurt, salátová omáčka, cukr, citrónový koncentrát.

Pařížský salát
Jemný salám, majonéza, sterilovaná zelenina (okurky, hrášek), cibule, hořčice, worcestrová omáčka, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, pepř.

Vaječný salát
Vejce vařená, majonéza, cibule.

Rumcajs salát
Jemný salám, salátová omáčka, sterilovaná zelenina (paprika kapie, okurky), cibule, hořčice, rajský protlak, paprika ostrá hrubě mletá, worcestrová omáčka, koření.

Rybí salát
S cukrem a sladidlem. Marinovaný sleď obecný (Clupea harengus), majonéza, cibule, sterilovaná zelenina (okurky, mrkev, hrách), cukr, koření, ocet kvasný lihový, jedlá sůl.

 

  • Výrobky teplé kuchyně
    Nabízíme Vám nejen saláty, chlebíčky a další studené pokrmy, u nás se můžete najíst i teple. Připravili jsme pro vás české speciality v té nejlepší kvalitě, které si můžete vychutnat, pokud zrovna sami nechcete vařit. Můžete si vybrat například z grilovaných a pečených mas, různých druhů řízků, nabízíme také bramboráky nebo sekanou.

Pečená sekaná
Vepřové maso, hovězí maso, pitná voda, vepřový tuk, směs koření, cibule, olej řepkový.

Pečený bok bez kosti a kůže
Vepřový bok, pitná voda, jedlá sůl, cukr, koření.

Gastro kolínko s kostí
Vepřové zadní šunkové kolínko, jedlá sůl, koření, cukr.

Grilovací koleno
Vepřové koleno, pitná voda, jedlá sůl, cukr, koření, extrakty koření, bylinky, ztužený slunečnicový tuk.

Pečené koleno bez kosti
Vepřové koleno, pitná voda, jedlá sůl, cukr. 

Pečený rolovaný bok
Vepřový bok, pitná voda, jedlá sůl, koření, sušený česnek, cukr.

Kuřecí řízek smažený
Kuřecí prsa, pitná voda, strouhanka, vejce, pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl, cukr.

Vepřový řízek smažený
Vepřové maso, pitná voda, strouhanka, vejce, pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl.

Holandský karbanátek
Vepřové maso, sýr, pitná voda, vejce, strouhanka, pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl, koření.

Bramborák
Brambory, řepkový olej, pšeničná mouka, vejce, česnek, jedlá sůl, majoránka.

Bramborák s uzeným masem
Brambory, uzené, pšeničná mouka, řepkový olej, vejce, česnek, majoránka, jedlá sůl.

Kuřecí řízečky ve vaječném svitku
Kuřecí maso, pitná voda, pšeničná mouka, vejce, jedlá sůl, pepř černý mletý.

 

  • Bagety, housky
    Bagety k nám původně přišly z Francie, díky svojí praktičnosti si rychle získaly naše srdce a chuťové pohárky. Máme pro vás velký výběr baget – ochutnat můžete například šunkovou, s kuřecími stripsy nebo tmavou se sýrem.

Bageta kuřecí
Bageta, kuřecí maso v těstíčku, dresing), sušený česnek, jarní cibulka.

Bageta šunková
Bageta, vepřová šunka nejvyšší kvality, máslo, sýr eidam, sterilovaná zelenina (okurky, paprika kapie), petržel. 

Bageta s kuřecími stripsy
Bageta, kuřecí stripsy ,dresing, jarní cibulka, sterilovaná paprika kapie. 

Bageta pikantní
Bageta, dresing, kuřecí gyros, jarní cibulka.

Bageta sýrová tmavá
Bageta, dresing, sýr eidam, vejce vařené, sýr eidam uzený, jarní cibulka.

Bageta lahůdková
Bageta, šunka standard, bramborový salát, sýr eidam vejce vařené, salám vysočina, sterilovaná zelenina (okurky, paprika kapie).

Bageta s kuřecími nugety
Bageta, kuřecí maso v těstíčku, dresing, čínské zelí, jarní cibulka.

Houska salámová
Houska, dresing, vejce vařené, šunkový salám, sýr eidam, vepřová šunka, salám vysočina, čínské zelí, sterilovaná okurka, paprika.

Houska valoun
Houska, kuřecí prsa v těstíčku, dresing, sterilovaná paprika, petržel. 

 

  • Hamburgery, sendviče
    Sendvič a cheeseburger k nám zase dorazily z anglicky mluvícího prostředí, vyzkoušet u nás můžete sendvič s tuňákem nebo kuřecím masem. Kromě toho máme také housky a obložené misky.

Sendvič s tuňákem
Světlý toustový chléb, tuňák (Katsuwonus pelamis) sterilovaný, majonéza, vejce vařené, jarní cibulka, koření.

Sendvič s kuřecím masem
Světlý toustový chléb, kuřecí gyros, dresing, sterilovaná paprika kapie, jarní cibulka.

Sendvič se šunkou a sýrem
Světlý toustový chléb, dresing, šunka, vařené vejce, sýr eidam, jarní cibulka.

Cheesburger s hlávkovým salátem
Bulka, hamburger, hlávkový salát, anglická slanina, sýr eidam, kečup, hořčice, jarní cibulka, okurky sterilované.

Obložená miska salámová
Bramborový salát, debrecínská pečeně, sterilované okurky, rajčata cherry, šunkový salám, paprika sterilovaná, vejce, hořčice, sója, mléko, petržel.

Obložená miska sýrová
Hermelínová pomazánka, sýr hermelín, česnek, salátová okurka, sýr eidam, šunkový salám, rajská jablka, sterilovaná paprika, petržel.

 

  • Chuťovky
    Naše chuťovky si nejlépe užijete jako pikantní snack k pivu nebo vínu. V nabídce najdete nakládaný hermelín nebo camembert té správné konzistence i chuti, stejně tak jako tradiční utopence. Pro posezení s přáteli u vína jsou jako dělané naše ochucené olivy, ke grilování, ke klobáskám nebo špekáčkům potom můžete použít naši výbornou hořčici.

Nakládaný hermelín
Sýr hermelín, řepkový olej, cibule, sterilovaná paprika (feferony, beraní rohy), pepř.

Nakládaný camembert gurmán 420 g
Řepkový olej, sýr camembert, cibule, sterilované žampiony, pikantní pasta, sterilované feferony, paprika mletá. 

Nakládaný camembert  420g
Řepkový olej, sýr camembert, cibule, sterilované papriky feferony a beraní rohy, pikantní pasta. 

Sýrové kuličky s česnekem 220 g
Sýr, pomazánkový krém, petržel kadeřavá, česnek, jedlá sůl, řepkový olej.

Sýrové kuličky s pepřem 220 g
Sýr, pomazánkový krém, drcený pepř.

Zelené olivy bez pecky pikant 100 g
Olivy zelené bez pecky, sterilované feferonky, řepkový olej, pitná voda, jedlá sůl, paprika mletá.

Zelené olivy bez pecky s bylinkami
Olivy zelené bez pecky, řepkový olej, pitná voda, směs mělněného koření a bylinek, jedlá sůl.

Černé olivy bez pecky s česnekem 100 g
Olivy černé bez pecky, česnek plátkovaný, řepkový olej, pitná voda, směs mělněného koření a bylinek, jedlá sůl.

Černé olivy bez pecky s balkánským sýrem 100 g
Olivy černé bez pecky, balkánský sýr, jedlá sůl, sterilovaná paprika, řepkový olej, pitná voda, směs mělněného koření a bylinek.

Ruské vejce
Bramborový salát, vejce, majonéza, šunka standard, sterilovaná zelenina (okurka, paprika kapie), salám vysočina, petržel.

Ďábelské vejce
Salát rumcajs, majonéza, sterilovaná zelenina (paprika kapie, okurky), vejce dresing, salám.

DELI miska 24 g
Bramborový salát, Deli řízečky.

TRIO miska 400 g
Rumcajs salát, Pochoutkový salát, Deli řízečky.

Utopenci 210 g
Kuřecí párečky, cibule, feferonky sterilované, nálev, jedlá sůl, koření.


Prodejny, kde zakoupit


PRODUKTY VEJCE

Naše nabídka vajec se vztahuje především v zákazníkům v oblasti B2B, nabízíme řešení pro oblast gastronomie, zejména pak pekařství a cukrářství ale i provozovatele restaurací či výrobce těstovin. Naše vaječné výrobky vynikají kvalitou a vysokými hygienickými standardy, manipulace s nimi je jednoduchá a praktická.

 

  • Vejce vařená
    Naše nabídka vařených vajec najde uplatnění především v gastronomii. Vařená vejce jsou připravena a následně uskladněna v ochranné atmosféře, takže jsou také naprosto zdravotně nezávadná a čerstvá. 

Vejce vařená 7 kg
Vařená loupaná vejce, nálev, voda, jedlá sůl.

Vejce vařená zlomky 7 kg/KS
Vařená loupaná vejce, nálev, voda, jedlá sůl.

Dlouhá vejce krájená KAR 2,5 kg
Vařená loupaná vejce, nálev, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl.

Dlouhá vejce celá v kartonu 2,5 kg
Vařený vaječný bílek, vařený vaječný žloutek, ocet kvasný lihový, pitná voda.

Vejce vařená 21 kg
Vařená loupaná vejce, nálev, voda, jedlá sůl.

Zlomky vařených vajec 21kg-Barel 30 kg
Vařená loupaná vejce, nálev, voda, jedlá sůl.

Zlomky DV 3 kg VB
Vařená loupaná vejce, nálev, jedlá sůl.

Bílek vařený celý 3 kg/kar
Vařený vaječný bílek, nálev.

 

  • Pasterované vaječné hmoty
    Naše vaječné hmoty jsou vhodné . Jedná se o čerstvá vejce, která se z důvodu prodloužení trvanlivosti a zdravotní nezávadnosti ošetřují pasterací. Tepelné ošetření vajec navíc výrazně snižuje hrozbu nákazy salmonelou a bakteriemi. Nabízíme vám vaječnou melanž, pasterovaný žloutek a předpřipravený bílek.

Pasterovaná vaječná melanž M 10 kg PET
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaná vaječná melanž M 10 kg PET
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaný vaječný bílek BiB 250 kg
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaná vaječná melanž 1 kg PET
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaná vaječná melanž 5 kg PET
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaná vaječná melanž 10 kg PET
Vaječný obsah pasterovaný.

Pasterovaný vaječný žloutek 1 kg PET
Pasterovaný žloutek ze slepičích vajec.

Pasterovaný vaječný žloutek 5 kg PET
Pasterovaný žloutek ze slepičích vajec.

Pasterovaný vaječný bílek 1 kg PET
Tekutý vaječný bílek ze slepičích vajec.

Pasterovaný vaječný bílek 5 kg PET
Tekutý vaječný bílek ze slepičích vajec.

Pasterovaná vaječná melanž IBC 1000 kg, slazená
Směs žloutku a bílku ze slepičích vajec, cukr.  

Pasterovaná vaječná melanž IBC 1000 kg
Směs žloutku a bílku ze slepičích vajec

Pasterovaný vaječný žloutek R 10kg PET
Tekutý vaječný žloutek ze slepičích vajec.

 

  • Sušené vaječné směsi
    Vysoce kvalitní vaječné směsi najdou použití v pekařství a cukrářství. Směsi jsou vyrobené tak, aby splňovaly nejvyšší hygienické nároky, manipulace s nimi je navíc velmi jednoduchá. V naší nabídce najdete jak sušené bílky a žloutky, tak celá vejce.

Sušená vejce 15 kg
Pasterovaná vaječná směs.

Sušená vejce 25 kg KR
Pasterovaná vaječná směs.

Sušená vejce 5 kg
Pasterovaná vaječná směs.

Sušený bílek 15 kg
Pasterovaný vaječný bílek.

Sušený bílek 5 kg
Pasterovaný vaječný bílek.

Sušený bílek bez TEC 25 kg/kar
Pasterovaný vaječný bílek.

Sušený vaječný bílek bez TC 5 kg
Pasterovaný vaječný bílek.

Sušený vaječný bílek bez TC15 kg
Pasterovaný vaječný bílek.

Sušený žloutek 1 kg (kbelík)
Pasterovaný vaječný žloutek.

Sušený žloutek 15 kg
Pasterovaný vaječný žloutek.

Sušený žloutek 25 kg KR
Pasterovaný vaječný žloutek.

Sušený žloutek 5 kg
Pasterovaný vaječný žloutek.

  • Vejce v krabičce
    Máte chuť na omeletu, míchaná vejce nebo jiné jednoduché jídlo? Pak stačí otevřít obal a nalít vejce na pánvičku. Tím pádem vám odpadají starosti se skořápkami i s nešikovným skladováním vajec v lednici. Obsahem krabičky je pouze dokonale promíchaný žloutek a bílek, žádné konzervanty nebo éčka, chuťově i nutričně je shodný s běžnými vejci ve skořápce. Tekutá vejce jsou pro všechny, kteří žijí život naplno a chtějí si připravit rychlé, ale kvalitní jídlo.

Vaječný bílek
Pasterovaný vaječný bílek- cca 7bílků

Vejce
Pasterovaný vaječný bílek a žloutek- cca 4vejce


Prodejny, kde zakoupit VEJCE V KRABIČCE